مهرداد آقامیری
متولد سال 1348
کار خود را با گل فروشی آغاز کرد و در زمینه گل تجربه قدیمی دارد.
از سال 2005 کار در زمینه شکلات را آغاز کرد و دورههای شکلات در کشورهای ایتالیا، بلژیک و با استادان به نام گذراند.
با وارد کردن ماشینآلات شکلاتسازی به ایران کار خود را آغاز کردند و در سال 1389 شروع به کار حرفهای و خلق برند ایلیو کرد.
سپس با گذراندن دورههای جلاتو در ایتالیا و نان و شیرینی، غذایی و قهوه به کار خود گسترش داد.
با به روز نگه داشتن دانش خود زمینههای ذکر شده و دعوت اساتید اروپایی به ایران در راه پیشرفت روز افزون خود قدم گذاشت.
همه چیز این گونه آغاز شد: به دلمان افتاد که به سمت تغییر حرکت و نوعی تفاوت بیافرینیم، و مسائلها را از زاویه دیگری ببینیم… و چنین بود که ایلیو متولد شد.
واژههای درخشان رالف والدون امرسون به بهترین وجهی سفرمان را توصیف مینمایند:
بر جادههای آشنا قدم مگذار، جاده های نا آشنا را بگزین و از خود ردی به جای گذار.
طی سالهای گذشته، هر لحظه با تمام وجودمان این واژهها را زیستهایم، و در کارمان دنبال افقهای جدید بودهایم. ایلیو صرفا شکلات و بستنی نیست. ایلیو تبلور یک رویاست…
رویای شادمان کردن دوستانمان و روشن کردن دنیایشان، هرچند برای لحظهای کوتاه. ایلیو خواب و خیال نیست، بلکه تخیلی پویا است با رنگ شکلات و بستنی.
شکلاتهای ما عصبهای چشایی شما را نوازش میدهند، و بستنی و ژلاتو هایی که با ذوق و عشق بی حد ساختهایم، در دل و خیالتان جای خود را پیدا خواهند کرد.
خرسندی شما آرزو و افتخار ماست، و از هر جهت به روز بودن را برای ارائه بهترین خدمت به شما بر خود تکلیف میدانیم. آرزو داریم نخستین مراجعه شما به پیوندی ماندگار و همیشگی مبدل گردد. به همین دلیل، نگاه ما این نیست که فقط بستنی و شکلات تقدیمتان کنیم، هدف ما این است که بهترین بهترینها را تجربه کنید.
آنگاه که به همراه آب شدن آهسته شکلات و بستنی در دهانتان، این تجربه به سرعت به خاطرهای شیرین و مانا در ذهن و قلبتان تبدیل میشود: این هما لحظهای است که رویای ما محقق شده است. بگذارید در شادیهایتان سهمی داشته باشیم.
همه چیز از حدود 4000 سال قبل شروع میشود. تحقیقات جدید نشان میدهد که در مکزیک در 2000 سال قبل از میلاد از کاکائو برای تهیه نوعی شیرینی استفاده میشده است، اما مصرف شکلات به صورت جامد از قرن 18 شروع و در حقیقت، تاریخ شکلات به 200 سال قبل بر میگردد.
ایلیو با این حدف کار خود را آغاز کرد تا بتواند شکلات با کیفیت بسیار بالا را در در اختیار عموم مردم قرار دهد، بدون استفاده از نگهدارندهها و یا انواع تکنیکی که در تولید صنعتی استفاده میشود کیفیت شکلات تغییر کند.
با گذشت زمان گروه ایلیو تولیدات دیگری را به سبد محصولات خود اضافه کرده است اما همواره متفاوت بودن و ارائه بالاترین کیفیت مد نظر ما بوده است.
کافه ایلیو با ایده عرضه غذاهای ساده و تازه ایتالیایی با توجه به اینکه کلیه مواد اولیه تا حد امکان در مجموعه ایلیو تهیه و تولید شده باشد شکل گرفته است.
انواع نان و پاستا و Pastry و پنیر و … همه از تولیدات گروه ایلیو میباشد.
امیدواریم تا بتوانیم در کنار عرضه غذاهای تازه و سلامت محیطی بسیار جذاب و ایدهآل را به مشتریان ارائه کنیم. به همین دلیل از بهترین آشپزهای تراز اول دنیا برای همکاری دعوت کرده ایم.
در آکادمی ایلیو، سعی بر این است که تجارب خودمان و آشپزهای مطرح دنیا را در انجا به اشتراک بگذاریم. این بخش بیشتر به صاحبان مشاغل کمک میکند تا افراد متخصص خود را به آکادمی ایلیو بفرستند تا در زمینههای نان، شیرینی، شکلات، بستنی و قهوه کسب تجربه کنند. هدف از تأسیس این مدرسه، بالا بردن سطح دانش و معرفی دستگاهها، ماشینآلات و وسائل روز دنیا در این مجموعه میباشد.